Rețeta pentru o sărbătoare perfectă de la Andersen Family Restaurant & Activity Park


Rețeta pentru o sărbătoare perfectă este simplă: alegeți una dintre cele trei săli formidabile, adăugați un decor tematic pe gustul dvs., condimentați cu un vârf de dulciuri și diverse delicii! Dar asta nu e tot – ca să iasă într-un mod ideal, orice sărbătoare are nevoie de un ingredient secret!

În amestecul obținut turnați atent, câte o linguriță, impresiile nemaipomenite din timpul activităților interesante. După ce ați amestecat bine toate ingredientele, puneți vasul la foc mic, care scânteie din privirile fericite ale copiilor!

Iar acum haideți să vă spunem mai multe despre fiecare componentă a unei sărbători perfecte:

Decorul sălii

Pentru a crea o atmosferă de sărbătoare, trebuie să vă transportați într-o poveste! Vă vom ajuta să alegeți decorațiuni tematice pentru ca invitații dvs. să se cufunde într-o atmosferă festivă și să poată împărtăși cu dvs. din plin aceste momente minunate.

La solicitarea dvs., putem realiza orice tip de zonă foto de orice complexitate, cu o tematică variată. La fel, putem confecționa elemente de decor suplimentare.

Masă festivă, candy bar și tort

Cum oare e posibilă o petrecere fără delicii? Vă punem la dispoziție un meniu festiv special pentru oaspeții adulți. Iar pentru copii am pregătit un candy bar frumos și viu colorat, care le va plăcea cu siguranță. Candy Barul nostru nu este doar o masă dulce tip bufet, ci și o zonă cu decorațiuni rafinate, care atrage atenția oaspeților și creează o atmosferă festivă irepetabilă: cupcakes delicioase, torturi frumoase, macarons de toate culorile, turtă dulce, marshmallows și multe altele!

În plus, vă preparăm cel mai frumos și mai delicios tort, care pune accent pe tematica sărbătorii!

Master class-uri

“Cu ce să-mi ocup copilul?” este o întrebare cu care mulți dintre părinți se confruntă practic în fiecare zi. Iar la o sărbătoare la care vin mai mulți copii cu vârste diferite, să găsești o activitate potrivită pentru toți e foarte complicat. Dar nu și pentru noi!

La “Andersen family restaurant and Activity Park” organizăm felurite varietăți de divertisment, inclusiv master class-uri pentru copii!

  • Pictatul pe tricouri;
  • Confecționarea unui slime uriaș;
  • Pictatul pe turtă dulce;
  • Burger party (master class de preparare a burgerilor);
  • Pictatul pe jucării moi;
  • Pictatul pe pânză;
  • Pictura pe față;
  • … și mult mai mult!


Beauty Bar – pentru cei mai stilați!

Beauty barul este un adevărat salon de înfrumusețare, amenajat în mod special pentru sărbătoarea dvs.! La beauty bar vă alegeți nu doar cu coafuri elegante, body art, pictură pe față pentru băieți și fete, dar și cu un ocean de impresii frumoase și memorabile!

Piñata dulce – pentru amatorii de impresii vii!

Piñata este o distracție foarte interesantă și spectaculoasă, potrivită pentru orice ocazie. Și mai este și o surpriză excelentă atât pentru copii, cât și pentru adulți. Dacă nu ați avut încă șansa să cunoașteți acest divertisment mexican (conform altei versiuni, își are originea în Italia), vă spunem pe scurt ce înseamnă. Piñata este o jucărie goală, care este umplută cu dulciuri și surprize, și care trebuie spartă cu un băț special.

Acest joc distractiv cu cadouri și premii dulci cu siguranță vă va face sărbătoarea specială și de neuitat!

Să nu uităm și de divertismentul live!

Un spectacol live, pregătit de artiștii și animatorii noștri la nivel profesionist pentru petrecerile cu copii, este întotdeauna o idee excelentă!

Aveți posibilitatea să alegeți din scenariile gata făcute o versiune de divertisment care se potrivește perfect cu sărbătoarea dvs. De asemenea, puteți comanda un spectacol individual în funcție de dorințele și preferințele dvs.!

Cu animatorii noștri și spectacolele pe care le prezintă, veți avea parte de o sărbătoare la fel de frumoasă și memorabilă ca însăși copilăria!

Pentru detalii despre organizarea și desfășurarea unei petreceri la noi sau pentru a rezerva un eveniment, ne puteți apela la numărul de telefon 022011001 sau 078886000

“Andersen Family Restaurant & Activity Park” este un loc în care se simt bine atât adulții, cât și copiii!

Обратный звонок

Консультант поможет сделать оптимальный выбор под ваш индивидуальный случай