Ce cadouri se poate de oferit proaspeților părinți?

Cu siguranță aveți prieteni care așteaptă un copil sau care au devenit deja părinți. Noi am decis să vă oferim niște informații utile – un lifehack despre cum să alegeți cadouri pentru proaspeții părinți. Există o mulțime de liste și idei, dar noi vă vom spune ce cadouri sunt cu adevărat utile.

În continuare, vă prezentăm o listă de lucruri importante, de care părinții au nevoie, dar nu întotdeauna le au la îndemână.

Scutece. Multe scutece

Această listă include și pelincuțele, zornăitoarele și jucăriile pentru dentiție. Așa lucruri nu sunt niciodată prea multe...

Posibil ca ideea să vă pară ridicolă la prima vedere, dar aceste „consumabile” sunt foarte necesare și chiar nelipsite. Mai ales în mijlocul nopții, când părinții descoperă îngroziți că a mai rămas doar un scutec.

Un aspirator nazal

Deseori părinții nici nu se gândesc că vor avea nevoie vreodată de acest dispozitiv. În același timp, năsucul înfundat este un lucru care se întâmplă foarte des la bebeluși. Și părinții vor avea cu siguranță nevoie de o soluție cât mai rapidă pentru a desfunda nasul copilașului. Există multe opțiuni – de la cele mai simple sub formă de pară sau pompiță până la cele mai avansate de tip electric. Este un cadou foarte util, deși unul nu prea romantic.

Jucării

Copilașii nu prea au nevoie de jucării, fie că e vorba de un constructor, o cale ferată sau o cărțulie educativă. Dar dacă totuși doriți să-i oferiți micuțului o jucărie, alegeți ceva frumos și util, de exemplu, confecționat din lemn sau tricotat – în curând bebelușul va putea să o roadă și să fie fericit.

Un certificat pentru sărbătorirea zilei de naștere a copilului la Andersen

În primul an de viață al bebelușului, mulți dintre părinți sărbătoresc data nașterii copilașului în fiecare lună. De ce să nu dați o mică petrecere cu familia și prietenii dvs. în restaurantul nostru într-una din aceste luni?

O ședință foto cu bebelușul

Chiar dacă părinții n-au reușit să-l fotografieze pe nou-născut în primele zile, o sesiune foto în primele două luni de viață este o necesitate. Asta pentru că un pic mai târziu va începe viața de zi cu zi, iar părinții nu își vor aminti de aceste minunate clipe, care, de fapt, sunt cele mai dulci…

Iar voi, ce idei de cadouri aveți?

Обратный звонок

Консультант поможет сделать оптимальный выбор под ваш индивидуальный случай