Andersen family restaurant & activity park – primul restaurant de familie și complex de divertisment din Moldova cu propriul teatru!

Acum 2 ani în Chișinău a apărut un loc care pe bună dreptate poate fi considerat unic: un restaurant de familie și complex de divertisment, care poartă numele de Andersen!

Înainte de a se deschide Andersen, nu exista în Chișinău o locație care să îmbine cu atâta succes un restaurant cu bucătărie de autor cu spații de divertisment pentru copii, unde o zonă elaborată pentru copii nu este doar un accent, ci o prioritate absolută.

Complexul își poartă numele în cinstea lui Hans Christian Andersen, care reflectă esența acestuia: o lume magică, plină de basme și miracole, în care și adulții, și copiii se simt la fel de bine.

“Nu suntem doar un restaurant, nu suntem doar un club pentru copii, nu suntem doar un punct pe hartă. Suntem o familie, de la conceptul de management al proiectului până la atitudinea față de fiecare oaspete, chiar și cel mai mic”, a declarant pentru Locals Victoria, directorul complexului.

Restaurantul din complex are mai multe zone: o sală separată în zona de joacă, o cameră de design pentru petrecerile aniversare ale copiilor și o sală spațioasă cu o terasă confortabilă la etajul trei. Meniul de la Andersen family restaurant & activity park oferă preparate din bucătăria europeană, cu o tentă creativă a bucătarului și a echipei sale. Meniul pentru copii, la fel, este conceput cu atenție pentru a satisface toate nevoile copiilor și dorințele părinților. 

O trăsătură distinctivă importantă a centrului Andersen este că, în timp ce părinții se relaxează și petrec timpul în compania prietenilor sau în doi, copiii lor sunt supravegheați de profesori de artă și animatori. Numai un părinte poate aprecia la justa valoare timpul liber, petrecut fără copii!

În ceea ce privește zonele de divertisment, Andersen activity park & family restaurant este fără egal! Oaspeții au la dispoziție două etaje enorme, pline de tot felul de distracții – un labirint uriaș, trambuline, tunuri cu aer comprimat, tobogan cu tuburi, zonă pentru copii mici, zonă de construcții cu un excavator adevărat, cursă de tractoare, sală de lego, sală de creație și multe altele.

Apropo, în fiecare săptămână, la Andersen au loc master classuri pentru copii, precum și spectacole interactive în două limbi. Mai multe detalii:

Propriul teatru este adevăratul punct culminant al proiectului Andersen! Andersen are animatori și actori profesioniști, artiști de machiaj talentați și cele mai bune costume făcute la comandă. Apropo, la Andersen găsiți cea mai mare gamă de eroi și teme din oraș, iar acestea sunt actualizate în mod constant. Pentru mai multe informații despre agenda spectacolelor, vizitați rețelele noastre de socializare sau accesați www.andersen.md

De asemenea, avem propriul studio de decorare, astfel încât, dacă oaspeții au o zi de naștere a copilului sau orice altă sărbătoare, decoratorii noștri vor crea un decor încântător de orice dimensiuni și pe orice temă.


“Într-o zi am văzut că, în lumea de astăzi, copiii și adulții par să trăiască “separat”, fiecare cu treburile sale. Și am decis să schimbăm asta! Andersen family restaurant & activity park este un loc unde adulții și copiii se simt la fel de bine!”

Обратный звонок

Консультант поможет сделать оптимальный выбор под ваш индивидуальный случай