Un adevărat teatru în incinta localului Andersen!

Dragi prieteni, este un lucru cunoscut că în fiecare lună îi bucurăm pe oaspeții noștri, în special pe cei mai mici, cu spectacole noi și interactive, cu noi piese teatrale extraordinare. De multe ori auzim cuvinte plăcute din partea publicului, cum ar fi: "Priviți spre scenă, cât de profesioniști sunt actorii!" sau "Ați văzut costumele astea? Sunt fabuloase!"

Astăzi vrem să vă povestim mai multe despre un adevărat motiv de mândrie pentru Andersen family restaurant and activity park – propriul nostru teatru! Pentru că nu există un alt cuvânt pentru ceea ce se petrece pe scena complexului nostru.


Vă prezentăm 6 curiozități despre teatrul nostru pe care cu siguranță nu le știați:

1. Andersen family restaurant este singura locație de acest gen din țară, în care există un adevărat teatru pentru copii! Da, animatorii noștri nu sunt deloc animatori, ci actori profesioniști care au propriul director artistic, designer de costume și sală de machiaj în toată legea.

2. Toate costumele purtate de actorii noștri sunt unice și exclusive. Acestea sunt cusute într-un atelier specializat de teatru din Rusia.

3. Într-o lună, teatrul nostru are peste 10 ore de spectacole, 65 de ore de piese teatrale și aproximativ 70 de ore de repetiții.

4. Toate spectacolele teatrului nostru sunt interactive (adică tinerii spectatori pot participa direct la acțiune) și sunt prezentate în două limbi (română și rusă).

5. Teatrul nostru, ca orice alt teatru pentru copii, are păpuși. Doar că acestea sunt de statura unui om. Cu siguranță le-ați văzut în spectacol și le cunoașteți pe toate!

6. Numărul de piese și programe este în continuă creștere. De aceea, în fiecare lună, puteți viziona un spectacol nou și unic. Mai mult ca atât, împreună cu actorii noștri, puteți să pregătiți un spectacol special pentru petrecerea copilului dumneavoastră!

Iar despre ultima curiozitate vrem să vă povestim mai detaliat.

La Andersen, ne concentrăm întotdeauna pe calitate și unicitate, iar cea mai bună recompensă pentru eforturile noastre sunt zâmbetele tinerilor noștri oaspeți. Deseori, oaspeții noștri aleg restaurantul nostru pentru a sărbători ziua de naștere a unui copil sau orice alt eveniment important. Iar pentru comoditatea oaspeților noștri, am făcut posibilă opțiunea de a comanda o sărbătoare la cheie în incinta localului nostru.

Acest lucru înseamnă că noi ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă catering, decor, divertisment, program distractiv și filmare profesională a evenimentului, în timp ce oaspeții savurează sărbătoarea. Iar posibilitatea de a organiza propriul spectacol de teatru unic pentru copilul omagiat este cireașa de pe tortul numit "Sărbătoare"!

Veniți la Andersen, pentru că actorii și regizorii noștri fac tot posibilul ca să încânte pe fiecare oaspete al nostru!

Обратный звонок

Консультант поможет сделать оптимальный выбор под ваш индивидуальный случай