ANDERSEN deschide ușile unui nou complex!

Andersen family restaurant & activity park -

este un proiect unic ce combină un restaurant cu bucătărie personalizată, propriul teatru

pentru copii și un club incredibil cu terenuri de joacă pentru micii oaspeți.


Și acum, după 3 ani de muncă reușită, Andersen deschide ușile unui nou complex!

Pe oaspeți îi așteaptă:

- Imense terenuri de joacă pentru copii de toate vârstele și o zonă separată pentru cei mici;

- O cameră «secretă» VR;

- Un oraș magic de mașini cu străzi pitorești, cu un tunel lung și o adevărată benzinărie;

- Atelier de creativitate;

- 4 săli tematice pentru petrecerile copiilor;

- Și multe altele în 5.000 de metri pătrați din cel mai minunat spațiu din țară!

10 decembrie ora 12:00 Andersen Buiucani își deschide ușile la Onisifor Ghibu, 10 - și în cinstea marelui eveniment, oferă oaspeților sărbătorii un show extraordinar, jocuri distractive, fotografii memorabile, impresii de neuitat, o mare de   emoții, precum și «cireșe pe tort» - Concertul Eroilor Magici!

“Nu suntem doar un restaurant, nu suntem doar un club pentru copii, nu suntem doar un loc pe hartă (sau deja două locuri, mai exact). Suntem o familie, de la conceptul de management a proiectului până la atitudinea față de fiecare oaspete, inclusiv cel mai mic”, spune Elena Cebanu, fondatorul proiectului.

La fel ca și în complexul Andersen Ciocana, locația nouă va avea multe zone de joacă (active și în curs de dezvoltare), un loc pentru activități creative, săli de banchet separate și un restaurant confortabil cu bucătărie personalizată și mai multe meniuri - principal, pentru copii, precum și unul special pentru banchete.
Acum, chiar și în două puncte de pe harta feerică a Chișinăului, poți lua o masă delicioasă, poți să te distrezi de minune cu familia sau să sărbătorești orice eveniment într-un grup zgomotos de prieteni. Datorită echipei de manageri a evenimentelor, orice sărbătoare sau cea mai incredibilă dorință a oaspetelui se poate îndeplini - Andersen va organiza totul „la cheie”, iar voi trebuie doar să fiți bine dispuși și să vă bucurați de seară.
În fiecare săptămână, în complexe sunt planificate o mulțime de evenimente - ateliere de creație, evenimente festive, zile de naștere pentru copii, petreceri tematice, precum și spectacole teatrale săptămânale!

“Teatrul nostru nu este doar animație în costume, cu care toată lumea este obișnuită. Acestea sunt adevărate spectacole interactive cu participarea actorilor profesioniști, în care copiii pe scurt timp pot deveni personajele principale ale unor aventuri incredibile!” – spune Elena.

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele din viața lui Andersen, abonați-vă la rețelele lui de socializare - instagram și facebook sau accesați www.andersen.md

Andersen este un loc în care la fel de bine se simt adulții cât și copiii!

Обратный звонок

Консультант поможет сделать оптимальный выбор под ваш индивидуальный случай