Noul complex distractiv pentru întreaga familie Andersen și-a deschis ușile în Buiucani!

Pe strada Onisifor Ghibu 10, din capitală, sa deschis un nou complex distractiv pentru copiii și părinți - Andersen Buiucani! 

ANDERSEN FAMILY RESTAURANT & ACTIVITY PARK BUIUCANI este locul perfect pentru a petrece timpul alături de familie.

Vă prezentăm 10 motive de ce trebuie să vizitați acest tărâm magic chiar acum:

1. Complexul cuprinde 5000 mp, respectiv spațiul este imens și vesel va fi la toată lumea. Și ceea ce este deosebit de important - arhitectura complexului este planificată astfel încât indiferent unde vă afli puteți vedea mereu copilul la terenurile de joacă și fiți liniștiți, că este sub supraveghere.

2. Se află cele mai mari terenuri de joacă pentru copiii, ce sunt repartizate pe vârste, începând cu cei mai mai mici până la tătici și mămici cei mai mari. 

3. Noul Andersen a ținut cont de dorințele oaspeților complexului Andersen Ciocana - și a creat săli separate pentru evenimente private, precum: Silver Room, Golden Room, Magic Room, Candy Room, respectiv puteți petrece zilele de naștere, cumetriile, sau botezul copilului împreună cu cei mai dragi, fără oameni străini.

4. O adevărată Arena VR a apărut în Andersen Buiucani - o sală pentru jocuri individuale și de echipă în format de realitate virtuală. Nu a trecut mult timp de la deschidere - și a devenit deja unul din  locurile preferate nu numai pentru micii oaspeți ci și pentru părinții lor. 

5. Andersen Buiucani, la fel ca Andersen Ciocana, are propriul teatru. O mulțime de costume ale celor mai îndrăgite personaje și o echipă de actori profesioniști condusă de regizor creează în fiecare săptămână spectacole de neuitat și programe extraordinare!

6.Restaurantul de la Andersen Buiucani reprezintă o bucătăria clasică europeană în interpretarea individuală de către bucătarul - chef, împărțită în trei categorii separate: un meniu pentru adulți, un meniu pentru copii și un meniu de banchet personalizat, ce poate fi comandat doar de sărbători. 

7. Creativitate și artă - cele mai importante cuvinte în Andersen! De aceea, camera pentru creativitatea copiilor din filiala Buiucani a devenit și mai mare și și mai convenabilă! ArtRoom este un loc în care talentele copiilor sunt dezvoltate prin pictură, desen și master-class-uri tematice. 

8. Fiecare eveniment pe care îl organizați la Andersen va fi bine planificat de către managerii noștri de evenimente competenți și creativi. Ei se vor asigura ca toate detaliile evenimentului vostru să fie la cel mai înalt nivel - de la alegerea programului și decorului, până la servirea bucatelor și programului distractiv. Trebuie doar să veniți într-o dispoziție grozavă - și să vă bucuri de sărbătoare!

9. Pentru iubitorii de estetică, Andersen Buiucani are un număr mare de zone foto și locații pentru selfie-uri. Iar meritul acestui lucru este departamentul nostru de decor, care în fiecare lună vine cu ceva nou  pentru oaspeți, și le bucură nu doar ochii, ci și instagramele lor


10. Personalul nostru este unit de o caracteristică foarte importantă - dragostea pentru copii și pentru lucru ce îl fac. Fiecare zonă, fie că este vorba despre sală sau teren de joacă, se află în mâinile competente ale celor ce  tratează copiii cu atenție și sunt gata să aibă grijă de ei în orice moment.

„Andersen Buiucani este un basm pentru copii, relaxare pentru părinți și o amintire fermecătoare de o viață pentru toți oaspeții noștri!”, spune fondatorul proiectului, Elena Cebanu.

Astfel, de la 12:00 la 22:00 de luni până vineri și de la 10:00 la 22:00 în weekend, ușile acestui paradis pentru întreaga familie sunt deschise și vă așteaptă cu mare drag.

Simțiți-vă liber să creați acele amintiri adorabile menționate mai sus!

Pentru a fi la curent cu toate noutățile urmăriți-ne pe instagram: @andersen.md

Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual