Camera frumosului și a creativității!

Art Room - importanța artei în dezvoltarea copilului.

Orice părinte are dorința de a îmbogăți copilul său cu calități și deprinderi corecte. La sigur majoritatea vor ca copilul lor să fie atent, răbdător și să aibă o concentrație maximă atunci când se apucă de ceva.
Această dorință poate fi îndeplinită foarte simplu, mai ales dacă cunoașteți câteva instrumente magice: pensula, creionul colorat, cariocile, acuarela, etc. Da, iată acesta este secretul - posibilitatea de a crea orice cu propriile mâini sau a crea așa zisul «Master Class»
Andersen este sigur că desenul, pictura, gătitul și orice ce ține de hand-made este cale perfectă pentru a dezvolta creativitatea, răbdarea, iscusința și ingeniozitatea celor mici. Și, pentru a reduce bătălie părinților de cap, noi avem o cameră al frumosului – Art Room.
De ce al frumosului? Pentru că e suficient să intrați în acea cameră și ochii o să vă înceapă a sclipi. Un atelier al curcubeului îi zicem noi, căci culorile hârtiei colorate, și a sutelor stilourilor se contopesc într-un tot întreg și emană o atmosferă incredibilă. Nu trebuie să vă imaginați, trebuie să veniți și să vă convingeți singuri, creând un master-class minunat!
Pentru că acest loc este o adevărată poveste, Andersen nu poate permite ca el să nu fie însoțit de o zână fermecătoare, de aceea în ambele camere de artă, cât de la Ciocana cât și de la Buiucani, copiii voștri mereu vor fi însoțiți de o profesoară de artă. Ea va ghida copilul cum să își așeze ideile pe foaie, sau pe geantă eco, pe maiou sau tablou. Este important ca fiecărui să îi fie interesant și captivant, astfel noi avem activități pe gustul oricui, noi le zicem master-class-uri.
Sunt atât de diverse încât uneori, este complicat să decizi cu ce te vei ocupa azi. Doar e o alegere grea între un pop-it din ciocolată și un fluffy slime, nu? Sau, între un tablou cu renumita Wednesday și bagheta magică a lui Harry Potter. Art Room este locul unde copiii devin artiști pentru că ei combină ceea ce le place cu ceea ce este util. Spre exemplu lor le place să se uite pe TikTok sau Youtube, sau simplu adoră unicornii, păi iată că noi le oferim primul pas spre 
manifestare a gusturilor și alegerilor.
E mult mai grozav să-ți pictezi un tricol cu logo-ul la TikTok și să îl porți o vară sau să prepari un tort adevărat, cu fructe, topping și bomboane și să spui tuturor cât de mare iubitor al dulciurilor ești.
Unde creierul generează idei iar mâinile crează, acolo se nasc lucruri uimitoare, și Andersen vrea ca copiii să facă asta, să creeze ceva măreț, chiar dacă ei sunt atât de mici. Pentru că orice pată de culoare pusă cu dragoste pe hârtie poate deveni o capodoperă uimitoare. Iar voi părinții rămâne doar să lăudați picii și să le dați aripi să zboare mai sus de nori.
Master-class-urile noastre sunt perfecte pentru orice vârstă a copilului. Entuziasmați vor fi și cei de la grădiniță dar și adolescenții. Plus sunt și multe master-class-uri tematice, ceea ce iarăși vă va ajuta să explicați mult mai ușor tradițiile și obiceiurile noastre.
Ca exemplu ce este un mărțișor, cum putem ornamenta deosebit ouăle de Paști sau ce sfeșnic s-ar potrivi de Crăciun.
Vă așteptăm cu mare drag în camerele noastre de creație – Art Room, pentru a crea, dezvolta, participa, analiza și pune în mișcare fantezia.
Ne vedem la Andersen!

Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual