Teatru - o nouă lume a copilăriei!

Zilele de naștere pentru copiii presupun un efect wow pentru cei mici. Părinții tind să ofere un spectru larg de emoții omagiaților și Andersen e gata să îi ajute în asta!

În locurile noastre din Chișinău, există nu doar un restaurant cu mâncare gustoasă sau un teren de joacă, dar și o adevărată scenă pentru spectacole, unde echipa noastră de actori, zi de zi uimesc prin talentele sale, micii spectatori. 

Andersen Show vă propune o mulțime de shown programe distractive și spectacole interactive pentru copii. Toate manifestările noastre scenice o să vă țină în suspans și o să vă impresioneze la maxim. Costumele noastre sunt unice în întreaga țară, avem peste 100 de personaje preferate a tuturor copiilor. Prințese, super eroi, echipa Brawl Stars, nemaipomenită Wednesday, lumea acvatică, Fiksiki și mulți alții sunt gata chiar acum să sărbătorească ziua de naștere a copilul Dvs. și să îl felicite într-un mod feeric.
Pe lângă jocurile captivante, ce sunt adaptate sub fiecare tematică, Andersen Show crează și cele mai spectaculoase show-uri, precum: Him Show, Show-ul bulelor de săpun, Tesla Show, Discotecă cu folie,Just Dance în fața unui ecran imens și Show-ul aței colorate! Cu siguranță întreaga familie va sărbători vesel și energic orice eveniment al copilului. 
Săptămânal se joacă spectacole în două limbi, cât în rusă atât și în română. Ele sunt atât de interesante într-un cât părinții devin și ei spectatori curioși. Fiecare spectacol are scop educativ și trezește la maxim interesul copilului de a participa în el. Puteți vedea cum un robot adevărat dansează, cum regina Elsa o îngheață pe sora sa Anna, sau cum Harry Potter luptă împotriva răului. Toate aceste scene sunt înfrumusețate cu lumini, fum și jocuri interactive. 
Copilul Dvs. trebuie să facă cunoștință cu erou său preferat și asta organizăm noi, rămâne doar să veniți la noi! 
Ne vedem la Andersen! 
Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual