Adio grădiniță și Welcome vară!

Andersen vă sfătuie cum să petreceți primele zile de vară. 

Pentru copiii, sfârșitul primăverii și începutul verii, sunt ca două sărbători mult așteptate. Părinții la fel stau entuziasmați de timpul liber ce îl vor avea tânăra generație și mai mereu caută să-i preocupe cu ceva productiv dar vesel.

Pentru a vă scuti din timp, noi vă propunem să prindeți doi iepuri, Andersen vă organizează cel mai grozav adio grădiniță sau școală plus vă oferă top 5 activități superbe, pentru întreaga familie pe timp de vară.

Să începem cu organizarea evenimentului în cinstea finisării studiilor - la Andersen totul deja este bine gândit pentru voi. Știm cât de mult au meritat copiii, profesorii dar și voi părinții să vă odihniți din plin.

Astfel, pentru a satisface toate dorințele voastre noi vă propunem: Show-programe distractive cu personaje pe placul fiecărui, diverse master-class-uri, show-programe spectaculoase, terenuri de joacă la alegere, decor thematic, bucate delicioase de la bucătarul – șef și desigur fotograf ce va prinde cele mai frumoase amintiri pe toată viața! Toate alegerile voastre vor fi organizate de către event managerii noștri, care sunt responsabili de petrecea Dvs. Rămâne doar să savurați și sta liniștiți că totul este bine planificat.

După ce ați lăsat în spate încă un an de studii și ați sărbătorit acest eveniment, e timpul de a face planuri pentru vară și iată cele 5 activități ce vor rămâne în amintire:

1.Campingul - una dintre cele mai bune activități de vară pentru a petrece timpul cu familia. Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța copiii să își dezvolte abilitățile de supraviețuire și să se descurce în aer liber. Cât de grozav ar fi ca ei să facă focul, să gătească mâncarea și să aibă grijă de ei înșiși. Spiritul de echipa se va dezvolta dar și va fi un motiv perfect pentru a se deconecta de lumea telefoanelor.

2.Excursii cu bicicleta - luați bicicletele și faceți o excursie cu toată familia, descoperind noi locuri și plimbându-vă pe drumuri cu peisaje frumoase. Puteți face drumeții și atinge noi scopuri și noi distanțe.

3.Picnicuri: Organizați un picnic în aer liber. Alegeți un parc sau o zonă de agrement și pregătiți o varietate de alimente sănătoase și delicioase pentru a savura. Ar fi grozav să gătiți împreună toate bucatele ca mai târziu să vă dați note pentru cea mai reușită gustare.

4.Pescuitul – o amintire de neuitat pentru toți membri. Puteți învăța despre diversele specii de pești, despre tehnicile de pescuit și despre reguli și legi. Pescuitul necesită uneori munca în echipă, ceea ce poate încuraja colaborarea și comunicarea între membrii familiei.

5.Desigur, să petreceți timpul la Andersen. Veți savura odihna cât părinții atăt și copiii. La terenurile de joacă copiii vor face noi prieteni, cu care vor putea petrece în continuare vacanța și vor menține ritmul eforturilor fizice, iar părinții vor putea degusta bucate aromate și cocktailuri răcoritoare. O altă activitate de familie ar fi să vizitați Art Room, veți putea împreună să vă alegeți orice masterclass dorit și să vă dezvoltați creativitatea. Imaginați-vă cum toți membrii familiei fac un slime gigantic sau își pictează maiourile ce le vor purta pe timp de școală sau la serviciu. Pe lângă toate puteți să vă scufundați împreună într-o lume a fantasticului, doar la Andersen Buiucani, în VR room puteți cu întreaga familie să călătoriți prin galaxii ba chiar să vă luptați cu zombie! Multe alte experiențe interesante vă așteaptă în ambele complexe Andersen.

Planuiți-vă din timp vara alături de noi! Vă dorim tuturor un sfârșit de an școlar ușor și o vacanță cât mai reușită, vă așteptăm cu mare drag în ospeție!

Ne vedem la Andersen!


Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual