Gusturile ce vă întorc în copilărie!

Cele mai gustoase deserturi din partea la Andersen

În lumea gastronomică a restaurantului Andersen, deserturile sunt ca niște bijuterii scumpe, ce aduc o fericire de nedescris la fiecare degustare. E ca și cum ai intra într-un tărâm magic, în care aromele și texturile se îmbină într-un dans fascinant, iar simțurile sunt copleșite de bucurie.

Cheesecake-ul cu fructe de sezon, primul desert din meniu, este plin de culori și savoare. Gustul fin al brânzei de vaci se contopește cu dulceața fructelor și cu crustă crocantă a aluatului, într-un mix perfect de texturi.


Tortul de morcovi este dulce și moale. Fiind cu nuci, morcovi și condimente aromate, tortul se glazurează cu o cremă de brânză și vanilie, care îl face irezistibil.

Medovik-ul cu sorbet de căpșuni are un blat subțire de cremă de miere și smântână, alături de care se servește o bilă de sorbet de căpșuni, care te binedispune instant.


Eclerul cu cremă de ciocolată cu lapte este o încântare pentru orice iubitor de ciocolată. Cu o crustă crocantă și o cremă delicată, eclerul este decorat cu fulgi de ciocolată și te îmbie la o nouă mușcătură.


Fondantul de ciocolată cu un miez de ciocolată caldă și un sos fin de caramel, ce se topește în gură. Servit alături de o cupă de înghețată, fondantul este o plăcere inegalabilă pentru cei pasionați de deserturi.


Pizza cu marshmallow și Nutella este un deliciu. Cu un blat crocant și o combinație perfectă de ciocolată și marshmallow, pizza este gata să te transporte într-o lume magică de gusturi și arome.


Înghețata în asortiment, cea mai clasică variantă de desert, este preparată cu cele mai fine ingrediente și are un gust cremos și răcoritor. Cu arome variate, precum vanilie, ciocolată sau fructe de pădure, înghețata este o delicatesă de neuitat, potrivită pentru oricine.

Vă invităm cu drag să veniți și să încercați aceste minunate deserturi în restaurantele noastre - Andersen, unde veți descoperi cu siguranță o lume magică de arome și gusturi, care vă va aduce aminte de povești și de basmele din copilărie! 

Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual