Un nou capitol din povestea Andersen - magazin de jucării Andersen Toys


Andersen family restaurant & activity park a deschis primul magazin de jucării - „Andersen Toys”!

Noul magazin de 500 de metri pătrați este situat în cadrul complexului Andersen Buiucani pe str. Onisifor Ghibu 10. Designul unic și decorațiunile fabuloase sunt gândite până la cel mai mic detaliu și create special pentru comoditatea și confortul clienților (și chiar și al celor mai mici).

Magazinul oferă peste 5.000 de articole de la cele mai renumite brand-uri din toate categoriile de produse - de la păpuși și case, la seturi de construcție și jocuri de masă, de la mașini electrice și seturi pentru creativitate, la igienă, nutriție și cosmetică.

„Misiunea noastră este să ajutăm părinții în incinta pereților noștri să-și facă copiii și mai fericiți. Dar un copil fericit în copilărie este o persoană fericită în viitor! Și după 3 ani de muncă, știm sigur că suntem pe drumul cel bun și misiunea noastră este posibilă!” - spune Elena Cebanu, fondatorul Andersen. „Ne iubim oaspeții. Prin urmare, dacă sunteți deținători ai cardului de fidelitate Andersen, atunci în magazinul de jucării obțineți reduceri garantate la întreaga gamă. Și dacă încă nu aveți un astfel de card, managerii noștri vă vor spune cu plăcere cum îl puteți obține!

Programul de muncă pentru Andersen Toys este de la 10.00 la 22.00 în fiecare zi! Pentru a fi la curent cu noutățile și pentru a urmări apariția noilor oferte, abonați-vă la instagramul magazinului: @andersen.toys

Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual