Andersen Show - propriul teatrul cu actori profesioniști

Actorii de la Andersen dau viață oricăror personaje

La Andersen noi numim pe cei ce bucură sufletele copiilor - animatorii, dar actori, pentru că ei au o importanță deosebită în această lume fermecătoare, pentru că ei dau viață personajelor îndrăgite. A fi animator nu înseamnă doar a te deghiza sau masca într-un erou, ci a te implica cu dorință nesfârșită în ceea ce faci și a te de dezvolta încontinuu și cu pasiune adâncă - asta fac actorii noștri

Animatorii sunt mereu în căutarea perfecțiunii, ei permanent au repetiții, învățând noi tehnici și adaptându-se la tendințe. Toată echipa este condusă de un director artistic care permanent introduce noi jocuri și inovații în meseria lor. Pe scenele Andersen s-au jucat peste 15 spectacole, fiecare spectacol este realizat de către regizor profesionist și personalizat prin firul narativ, orice scenariu e scris de la 0 și adaptat conform vârstelor. Datorită spectacolelor, personajele capătă tot mai multă autenticitate și emoție, transformându-se în adevărate surse de inspirație pentru copii și adulți deopotrivă. În spatele unui personaj animat se ascunde adesea munca unor zile sau săptămâni de practică.

Actorii noștri se consideră cei mai buni animatori din Chișinău, sunt peste 100 de personaje, pentru fete, băieți, cei mici și cei mari, începând de la toate prințesele Disney, toți eroii Marvel și DC, toate jocurile populare - Roblox, Minecraft și finisând cu cele mai populare personaje din seriale și filme - Barbie sau Wednesday. Dar asta nu e tot, Fiksiki, Patrula Cățelușilor, Circ și alte zeci de costume extraordinare le puteți găsi la noi. Astfel, animatorii se implică intens pentru a înțelege și a reda corect personalitatea și trăsăturile lor. Scopul lor e să uimească și să fie pe placul fiecărui copilaș.

Dar magia lui Andersen nu se oprește aici. Un alt motiv de ce la sigur animatorilor noștri veți avea dorința de a le spune actori sunt show-programele. Show-ul bulelor de săpun, Crio Show, Mafia și o mulțime de challenge-uri, la fel sunt prezentate de către ei. Toate sunt la nivel și lasă ochi și urechi pe fiecare spectator. Actorii noștri înțeleg puterea poveștilor în viața copiilor și conștientizează responsabilitatea pe care o au în a crea un conținut potrivit pentru dezvoltarea lor armonioasă.

În concluzie, animatorii de la Andersen Show sunt cu adevărat actori profesioniști care duc animația la noi culmi de creativitate și frumusețe. Prin pasiunea lor și prin dorința continuă de a se dezvolta, ei aduc la viață personaje care rămân în inimile noastre și ne încântă generație după generație. Cu fiecare piesă de teatru, ei hrănesc dragostea noastră pentru copilărie și ne învață că imaginația este poarta spre lumi nemaivăzute.

Pentru a crea o petrecere de neuitat alături de actorii noștri talentați, ne puteți telefona la nr:

 +373 011 001 | +373 011 221

Sau ne puteți lăsa mesaj în Direct pe instagram și facebook

Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual