Emoții înspăimântător de vesele la Andersen!

În cadrul sărbătorii de Halloween, rețeaua Andersen a prezentat premiera piesei pentru copii „Circul abandonat”. Acest spectacol vibrant a cufundat publicul în lumea secretă... a sufletelor care trăiesc în circ. Intriga piesei se învârte în jurul a doi clovni care conduc un dialog despre salvarea sufletului și găsirea păcii interioare. Spectacolul atinge teme profunde, inclusiv mitologie, fenomene naturale și religie, combinând toate acestea într-un singur concept al universului care cuprinde natura, omul, societatea, binele, răul și sensul vieții și al morții.

De data aceasta, Andersen Show s-au întrecut pe ei înșiși - și au pus în scenă o piesă de teatru pentru copii cu o semnificație profundă și cu un sens deloc copilăros. Fiecare spectator a putut găsi ceva care l-a impresionat în acea seară. Micii oaspeți au admirat noile show-uri – Laser Show și Tesla Show, pe care nu le mai văzuseră până acum. Iar adulții au fost scufundați într-o atmosferă specială datorită profunzimii conținutului textual și semnificativ al spectacolului.

De asemenea, această performanță a devenit foarte specială din încă un motiv: a devenit debutul pentru cea mai tânără actriță a noastră - Anastasia! În ciuda vârstei sale fragede, Nastea a primit aplauze din partea publicului împreună cu actorii profesioniști ai Teatrului Andersen Show, datorită performanței sale coregrafice excelente.

Vă mulțumim fiecăruia dintre voi pentru că ați devenit parte a acestui Show și a familiei noastre Andersen! Suntem bucuroși să vă oferim zâmbete, ovații și povești minunate care prind viață pe scenă, datorită eroilor care trăiesc în inimile filialelor noastre.

Andersen Show și-a găsit spectatorul său!


Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual