VR ROOM acum și la Andersen Ciocana!

Dragi prieteni, în sfârșit putem anunța că la Andersen Ciocana s-a deschis multașteptatul VR Room!

Acest loc promite să devină un punct de atracție popular pentru toți iubitorii de realitate virtuală.

Aici vă așteaptă două arene actualizate, unde vă puteți teleporta complet în lumi virtuale captivante și realiste. Pentru cei care preferă jocurile tradiționale de consolă, avem Xbox cu o selecție excelentă de jocuri. Plus, la Andersen Ciocana sunt instalate simulatoare ultra-puternice de curse, care vă vor permite să simțiți adrenalina condusului la viteze mari și să experimentați realismul fiecărei curse. Aceste simulatoare vor fi o distracție excelentă atât pentru copii, cât și pentru adulți, transformând o zi obișnuită într-o aventură de neuitat. Este locul ideal pentru weekend în familie, unde fiecare va găsi ceva pe gustul său. Părinții se pot relaxa și pot urmări cum copiii se distrează, sau pot participa la jocuri și experimenta emoții captivante alături de ei.

VR Room-ul de la Andersen Ciocana nu oferă doar distracție, ci și oportunitatea de a petrece timp cu plăcere și beneficiu, dezvoltând reacția, coordonarea și gândirea creativă. Vă așteptăm în ospeție să pășiți în lumea fanteziei și magiei!

Andersen Ciocana vă garantează experiențe de neuitat și posibilitatea de a trăi emoții autentice. 


Sunteți pregătiți să acceptați provocarea și să vă aventurați în lumi virtuale? Nu ratați șansa de a vizita noul nostru VR ROOM și de a oferi vouă și celor dragi momente de bucurie și distracție.

Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual