Super dădacă la Andersen!

Andersen are grijă de odihna întregii familii.

În lumea noastră zglobie, dorințele copiilor sunt mereu pe primul loc. Știm cât de important este ca micuții să se simtă în siguranță, de aceea am creat serviciul nostru unic de dădacă pentru copiii care vizitează complexele - Andersen.

La Andersen întâlniți o echipă de dădaci profesioniste, care iubesc cu adevărat copiii și se dedică cu pasiune în îngrijirea lor. Aveți posibilitatea să angajați pe cât timp aveți nevoie serviciile lor. Aceste minunate dădace sunt gata mereu să aibă grijă de cei mici, să se joace cu ei și să-i țină ocupați cu activități distractive și educative, astfel încât părinții să se poată bucura de timpul lor liber, în liniște.

Dar nu se oprește aici! Dacă doriți să organizați o surpriza cu adevărat deosebită copilului, vă oferim posibilitatea de a comanda o super dădacă și anume personajul preferat al copilului. Cu peste 100 de personaje disponibile, suntem siguri că micuțul va fi încântat să aibă alături un prieten atât de special.

Să vă lăsați copilul cu o dădacă poate fi o provocare pentru orice părinte, dar la complexele Andersen, suntem convinși că aceste minunate dădace vor face tot posibilul să-i ofere copilului dumneavoastră amintiri minunate. 

Lăsați-ne să avem grijă de cei mici și să-i ajutăm să-și trăiască cele mai frumoase aventurile cu personajele lor preferate.

Așadar, dragi părinți, puteți să vă bucurați de o seară relaxantă, căci cei mici sunt în mâini bune, alături de dădacele noastre superbe!


Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual