Andersen Ciocana - o poveste în trei etaje

În inima raionului Ciocana se află un loc minunat pentru întreaga familie - complexul distractiv Andersen. Fiecare etaj din acest spațiu de poveste este o adevărată aventură.

Îndată ce ajungeți la primul etaj, veți fi fermecați de decor și anume de copacii, ciupercile și florile imense cu frunze și petale bogate. Veți simți din start cum ați intrat într-o pădure fermecată.

Tot aici este și o scenă preconizată show programelor distractive, spectacolelor interactive și tuturor distracțiilor legate de personajele preferate ale copiilor! Printre altele ele sunt peste 100 la număr!

În apropiere se află zona denumită "Construction" pentru vârsta de 1-5 ani, copiii se pot juca și construi întregi casetele din cărămizi, dezvoltându-se creativitatea și abilitățile inginerești.


Un alt punct de atracție de la primul etaj este Mirror Maze, un labirint fascinant, în care oglinzile creează iluzii optice surprinzătoare. Vă veți simți ca și cum ați naviga printr-un univers paralel, unde fiecare pas pe care îl faceți este o provocare pentru a găsi calea corectă.


Odată ce ați ieșit din Mirror Maze, veți ajunge direct în "Crazy Room", o cameră cu totul specială. Aici, veți vedea o lumea răsturnată. Fiecare are posibilitatea să meargă pe pereți, să ridice o canapea sau să atingă o minge pe pod căci totul este cu capul în jos!

Art-room, care la fel se află la primul etaj, este o zonă destinată artei și creativității. Copii pot crea master-class-uri creative, culinare sau petrece timpul artistic învățând lucruri noi de la profesorii de artă.


Ridicându-vă pe scări la etajul doi, veți observa că pereții sunt plini de citatele lui Hans Christian Andersen, ceea ce vă va motiva și mai mult să credeți în minuni. La acest etaj, veți descoperi un teren de joacă captivant, unde aventura continuă. Sunt trambuline, tobogane, plase colorate și trasee cu obstacole, toate predestinate pentru ca copiii să se distreze la maxim!


Pe lângă terenul de joacă, se află un restaurant frumos amenajat. Mesele sunt dispuse în așa fel încât să puteți supraveghea mereu copiii în timp ce se distrează pe teren. Puteți savura o masă delicioasă și privi zâmbetele copiilor voștri.

Ajungând la etajul trei, veți găsi încă un restaurant, dar de data aceasta cu posibilitatea de a organiza evenimente private până la 100 de persoane. Aici puteți sărbători aniversări sau alte ocazii speciale, într-un mediu primitor și confortabil. Totodată, veți descoperi și o terasă uimitoare unde la fel puteți organiza banchete sau savura atmosferă luminoasă și plăcută.


Andersen Ciocana este un loc minunat unde întreaga familie poate petrece timpul împreună, bucurându-se de viață și creând amintiri prețioase. 

Vă așteptăm cu mare drag la Andersen Ciocana, str. Igor Vieru 8/3

Str. Igor Vieru 8\3 | Str. Onisifor Ghibu 10

+373 011 001 | +373 011 221


Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual