Să vă povestim despre Andersen?


“Andersen family restaurant & activity park” este un proiect unic care combină un restaurant de înaltă gastronomie și un club cu locuri de joacă pentru copii de toate vârstele.

Complexul nostru include un spațiu de joacă cu trei etaje, locații pentru activități creative, precum și un restaurant confortabil cu o terasă frumoasă. Apropo, pentru comoditatea dvs., am emis recent carduri de fidelitate! Cu ajutorul lor, nu numai că vă puteți facilita șederea în complex, dar vă puteți bucura și de bonusurile minunate. Puteți citi mai multe despre regulile de utilizare a cardurilor aici

Ce am vrea să adăugăm? Nu suntem doar un restaurant, nu suntem doar un club pentru copii, nu suntem doar un loc pe hartă. Suntem o familie, de la conceptul de management de proiect până la atitudinea față de fiecare oaspete, chiar și cel mai mic.

La noi puteți servi o cafea cu un desert savuros în timp ce copiii sunt ocupați cu profesorii de artă. Puteți lua o cină delicioasă într-o atmosferă confortabilă de familie și puteți sărbători orice eveniment – suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm la organizarea petrecerii perfecte de la A la Z!

Cândva am observat că, în lumea modernă, copiii și adulții par să trăiască "separat", fiecare fiind ocupat cu chestiunile sale. Și am decis să reparăm lucrurile! 

“Andersen family restaurant & activity park” este un loc unde adulții și copiii se distrează în egală măsură!


Ne vedem la Andersen!

Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual