Istorie Andersen!

La început era cuvântul. Și cuvântul a fost -dorință.

Fără o dorință, viața nu are sens - am hotărât noi, și am început să ne dorim din toată inima ca părinții și copiii din frumosul nostru oraș (și nu doar) să devină puțin mai fericiți…

Ne-am amintit ce ne făcea fericiți în copilărie - poveștile. Astfel, am decis să creăm un loc în care toți să fie fericiți: atât copiii, cât și copiii adulți, adică părinții lor, care, în ciuda tuturor, rămân mereu mici în inimile lor.

Uite așa s-a născut ideea de a crea Andersen!

De ce anume el? De ce marele povestitor a fost ales pe veci să rămână între zidurile „castelului” nostru magic? Desigur, motivul principal este că el a fost cel care ne-a învățat să visăm și să credem în miracole când eram copii. Poveștile lui sunt cunoscute pe de rost și sunt citite cu mare drag de câteva generații.

L-ați văzut pe Andersenul nostru? Mic de statură, un omuleț amuzant cu o pălărie uriașă, nu vă amintește de nimeni? Și dacă te uiți cu atenție...?

Micul Prinț, Pălărierul Nebun, Christopher Robin, Carlson și chiar Degețica - personajele preferate al fondatorilor Andersen - se reflectă în personajul nostru minuscul dar cu o semnificație măreață.

Știai că marele scriitor Andersen a avut un vis toată viața - a vrut să devină actor? După ce am aflat despre asta, am înțeles în sfârșit ce lipsește atât de mult proiectului - și am deschis propriul nostru teatru pentru copii de toate vârstele, care nu are analogi în toată țara!

Astăzi Andersen nu este doar un restaurant, nu doar un complex de divertisment, nu doar „locuri de joacă” și nici măcar un teatru. Andersen este o familie în care toată lumea trăiește și respiră cu un scop comun - de a transforma această lume într-o adevărată poveste!

Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual