Carduri de fedelitate prioritare SILVER, GOLD, PLATINUM


Cardul Andersen Loyalty Card vă oferă posibilitatea să vă bucurați de numeroase privilegii gratuite sau cu reducere în timpul șederii la “Andersen family restaurant & activity park”Silver Card
Gold Card
Platinum CardTermeni de utilizare și privilegii:

 • Cardul este personal și nu poate fi transferat către alte persoane.

 • Oaspeții pot folosi beneficiile și privilegiile CARDULUI doar în timpul șederii la “Andersen family restaurant & activity park”. Programul de loialitate nu se aplică în cazul în care oaspetele nu se află în complexul de restaurante și divertisment. Trebuie să vă prezentați personal la Andersen pentru ca bonusul să fie creditat în contul dumneavoastră.

 • Suma cecului titularului de card nu poate fi combinată cu un alt cec, nu poate fi transferată parțial sau integral unei alte persoane sau unui alt titular de card.

 • În cazul în care se constată utilizarea cardului cu încălcarea regulilor de utilizare, Administrația își rezervă dreptul de a bloca imediat cardul, de a-l retrograda sau de a-l anula fără notificare prealabilă.

  Pentru detalii privind regulile de utilizare a cardului, vă rugăm să consultați "Regulile de utilizare a cardului “Andersen family restaurant & activity park”

 • Oaspetele care are dreptul de a achiziționa Cardul de loialitate trebuie să aibă cel puțin 18 ani la data emiterii cardului.


 • “Andersen family restaurant & activity park” are dreptul de a modifica reducerile sau privilegiile oferite de card fără notificare prealabilă.

 • Toți oaspeții care au dreptul să dețină un card de loialitate sunt de acord cu condițiile de participare și de utilizare stabilite de “Andersen family restaurant & activity park”.

 • Oaspeții care primesc cardul Loyalty Card pentru prima dată sau care trec la un card de nivel superior vor putea beneficia de avantajele oferite de card începând cu următoarea vizită.

 • Reducerile și cadourile de pe cardul Andersen Loyalty Card, primite la comanda unui banchet și care nu sunt cheltuite în următorii 2 ani, își vor pierde valabilitatea după expirarea acestei perioade. Bonusurile, acumulate pentru utilizarea serviciilor în timpul vizitei la complex și care nu sunt cheltuite în termen de 60 de zile, vor fi anulate.Privilegii la comandarea unui banchet:

Reducere, bonusuri, priorități

Silver

Gold

Platinum


Reducere la meniul pentru adulți și copii, meniul de banchet
3%5%7%


Băuturi alcoolice


Ofertă specială pentru alcool cu 40-50% reducere


Program de divertisment pentru copii5%


7%


10%


Decor festiv al sălii


5%


7%


10%


Master class-uri5%


7%


10%


Reduceri pentru spațiile de joacă


5%

7%

10%


Prioritate în alegerea sălii de banchet, a zonei restaurantului *


Prioritate

Prioritate

Prioritate


Prioritate în alegerea programului de spectacol, a costumelor *


Prioritate

Prioritate

Prioritate


Bonusuri/cadouri de ziua de naștere a copiilor


Da

Da

Da


* Cu condiția rezervării anticipate și în funcție de disponibilitatePrivilegii la vizitarea parcului restaurant:

Reducere, bonusuri, priorități

Silver

Gold

Platinum


Cashback pentru intrarea la locurile de joacă și pentru alte servicii (pictură pe față, master class-uri personalizate, spectacole etc.)

7%

10%

15%


Bonusuri pentru activarea cardului (trecerea la un nou nivel)


100 puncte bonus

200 puncte bonus

300 puncte bonus

Reducere pentru voucher cadou


3%

5%

7%


Bonusuri/cadouri de ziua de naștere a copiilor


Da

Da

Da


Credit bonus o dată la fiecare 6 luni


Da

Da

Da

Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual