Afisha

Master-class "Ramă foto handmade"
Master-class "Ramă foto handmade"

Vă invităm la master-class ramă foto hand-made Fotografiile sunt ca un bilet de călătorie în trecut, ele mereu sunt o excelentă alegere pentru memorabile amintiri, iar dacă le aranjați într-o ram..

 La Mulți Ani, Andersen!
La Mulți Ani, Andersen!

Andersen împlinește 4 ani pe data de 10 Decembrie și tu ești invitat(ă) la o sărbătoare plină de distracție pentru întreaga familie!Vino să te bucuri de momente magice și activități captivante la cele..

Master-class "Gravură"
Master-class "Gravură"

Copiii voștri iubesc să deseneze și să facă experimente?Atunci vă invităm la un nou master-class „Gravură”!Împreună cu profesorii de artă, copiii vor învăța o tehnică alternativă de desen! Acest maste..

ART-TIME "Păpuși handmade"
ART-TIME "Păpuși handmade"

Orice copil are jucării preferate iar la master-class-ul “Păpuși handmade”, fiecare va avea posibilitatea să își creeze una Păpuși handmade - este un master-class creativ ce se petrece într-un mo..

ART-TIME "Gravură"
ART-TIME "Gravură"

Copiii voștri iubesc să deseneze și să facă experimente?Atunci vă invităm la master-class „Gravură” Împreună cu profesorii de artă, copiii vor învăța o tehnică alternativă de desen.  Acest m..

ART-TIME "Pictură pe lemn"
ART-TIME "Pictură pe lemn"

Dragi părinți și mici artiști!Vă invităm la master-class „Pictură pe lemn”. Copiii vor alege o placă din lemn cu imaginea personajului lor preferat și o vor picta împreună cu profesorii de artă, folos..

ART-TIME "Slime classic"
ART-TIME "Slime classic"

Care sunt hobby-urile copiilor moderni în zilele noastre? Desigur - slime! Vă invităm la un nou master-class de crearea a slime-ului „Classic Slime”, unde copiii vor învăța formula ideală pentru ..

Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual