Andersen Buiucani a ținut cont de dorințele oaspeților complexului Ciocana - și a creat săli separate pentru evenimente private, cum ar fi: Silver Room, Golden Room, Magic Room, Candy Room. În consecință, puteți organiza zile de naștere, cumetrii și alte sărbători într-un cerc apropiat al celor dragi, fără participarea persoanelor din afară.

Toate cele patru săli de banchet oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă simți bine. Apropo, avem un meniu de banchet separat, special pentru astfel de evenimente. Începând cu aperitive ușoare și terminând cu mâncăruri delicioase care vă vor rămâne în memorie pentru totdeauna!

De asemenea, dispunem de un personal profesionist și atent la detalii, care este întotdeauna gata să vă ajute cu orice solicitare, astfel încât evenimentul festiv să fie de neuitat și plin de emoții pozitive. Iar managerii noștri de evenimente se vor ocupa de organizarea sărbătorii - tot ce trebuie să faceți este să veniți și să vă bucurați de un eveniment minunat alături de cei mai apropiați.

Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual