Sălile de banchet de la Andersen Buiucani sunt spații private pentru a sărbători orice tip de eveniment la care puteți visa. Fiecare dintre săli sunt frumoase, unice și au un farmec aparte. Caracteristica principală a acestor spații pentru evenimente la Andersen Buiucani este că toate sunt situate în apropierea zonelor de joacă pentru copii, ceea ce le permite părinților să-și vadă copiii și să nu-și facă griji cu privire la ce fac ei.

Magic Room este camera pentru visători și iubitorii de magie. Când intri în Magic Room, te găsești într-o pădure fermecată, plină de mistere și căldură misterioasă. Poate că Alice din Țara Minunilor sau Pălăria Nebună se ascund undeva în apropiere? Cine știe ce minuni și surprize a pregătit această locație pentru noi? Această sală poate găzdui până la 35 de persoane.

Un avantaj al sălilor de banchet este posibilitatea de a transforma toate dorințele și cele mai îndrăznețe fantezii în realitate, cu ajutorul echipei calificate - Andersen. Foto-zone, fourchette, candy-bar și beauty bar - toate acestea vor fi doar pentru dvs. și pentru invitații voștri! Cu ajutorul echipei de decoratori - Andersen, puteți personaliza sala pentru a crea atmosfera dorită: sediul supereroilor, pădurea magică a zânelor, castelul prințeselor și multe altele.

Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual