Sălile de banchet de la Andersen Buiucani sunt spații private pentru a sărbători orice tip de eveniment la care puteți visa. Fiecare dintre săli sunt frumoase, unice și au un farmec aparte. Caracteristica principală a acestor spații pentru evenimente la Andersen Buiucani este că toate sunt situate în apropierea zonelor de joacă pentru copii, ceea ce le permite părinților să-și vadă copiii și să nu-și facă griji cu privire la ce fac ei.

Silver Room este cea mai mare și mai spațioasă sală pentru evenimente, cu o capacitate de până la 75 de persoane. Principala caracteristică a Silver Room este accesul la cea mai vizibilă zonă a terenurilor de joacă Activity. Această sală este, de asemenea, o alegere luxoasă pentru botezuri, petreceri de ziua de naștere, baby shower și multe altele. De asemenea, diferența cheie pentru Silver Room și Golden Room este posibilitatea de a decora aceste săli în orice stil, deoarece nu au o tematică specifică și tot spațiul este alb!

Un avantaj al sălilor de banchet este posibilitatea de a transforma toate dorințele și cele mai îndrăznețe fantezii în realitate, cu ajutorul echipei calificate - Andersen. Foto-zone, fourchette, candy-bar și beauty bar - toate acestea vor fi doar pentru dvs. și pentru invitații voștri! Cu ajutorul echipei de decoratori - Andersen, puteți personaliza sala pentru a crea atmosfera dorită: sediul supereroilor, pădurea magică a zânelor, castelul prințeselor și multe altele.

Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual