La etajul trei al complexului Andersen Ciocana veți găsi restaurantul nostru confortabil, cu o terasă magică. Aici puteți sărbători zilele de naștere sau alte evenimente speciale într-un mediu primitor și confortabil. Design-ul sălilor noastre sunt o simbioză de stil, eleganță și comoditate. Fiecare colț al restaurantului este creat pentru a surprinde și fascina oaspeții noștri cu rafinamentul său.

Dacă vreți să dați evenimentului vostru o atmosferă specială cu o tematică anume, vă vom ajuta să o faceți în stilul nostru: decoruri unice pentru masă, foto-zone luminoase și chiar personajele voastre preferate care îi vor saluta pe oaspeții dragi. Capacitatea acestei săli este de până la 50 de persoane. Dacă rezervați un restaurant și o terasă pentru evenimentul vostru în același timp, puteți organiza o petrecere pentru 100 de persoane!

Avem, de asemenea, un personal profesionist orientat spre detalii, care este întotdeauna gata să vă ajute cu orice solicitare pentru a se asigura că evenimentul vostru este de neuitat și plin de emoții pozitive. Managerii noștri vor prelua organizarea sărbătorii - tot ce trebuie să faceți este să veniți și să vă bucurați de un eveniment minunat alături de cei dragi.

Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual