Terasa noastră confortabilă de la Andersen Ciocana este locul ideal pentru a vă bucura de mâncare delicioasă și de o atmosferă plăcută. Este la fel de perfectă atât pentru o dimineață liniștită, cât și pentru o seară festivă. Puteți petrece timp cu cei dragi în timp ce copiii se joacă la terenurile de joacă sau crează Art-Room. Capacitatea terasei este de până la 45 de persoane.

Sărbătorile pe terasă se disting printr-o stare de spirit deosebită: sunt înzestrate nu numai cu căldură și liniște în familie, ci și cu dansuri, emoții strălucitoare și energie pozitivă. Datorită decoratorilor noștri, puteți oferi și evenimentului dumneavoastră o atmosferă unică prin decorarea meselor, foto-zonelor tematice și personajelor care vă vor întâmpina oaspeții!

Avem, de asemenea, un personal profesionist și orientat spre detalii, care este întotdeauna gata să vă ajute cu orice solicitare pentru a se asigura că evenimentul dvs. este de neuitat și plin de emoții pozitive. Iar managerii noștri de evenimente vor prelua organizarea sărbătorii – tot ce trebuie să faceți este să veniți să vă bucurați de un eveniment minunat alături de cei dragi.

Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual