Locuri de joacă în complexul Andersen family Restaurant & Activity Park

Știți cu siguranță că toți cei care ne vizitează, indiferent de vârstă, se simt bine la noi. Iar atunci când vine vorba despre locurile de joacă, acestea sunt exclusiv pentru copii. Să știți că le-am pregătit copiilor dvs. niște condiții de invidiat pentru multă distracție și voie bună!

La Andersen activity park & family restaurant avem două zone de joc – una interactivă și una de dezvoltare. Un întreg etaj a fost alocat pentru zona de jocuri active. Aici găsiți un labirint uriaș, trambuline, tunuri pneumatice, pârtie de tubing, o zonă pentru micuți și multe altele.

Cireașa de pe tort a proiectului nostru este zona de construcție, unde fiecare copil poate opera un excavator, o macara sau o bandă rulantă, poate construi o casă sau petrece o cursă de tractoare și stivuitoare.

Zona de dezvoltare este compusă dintr-un atelier de creație, Art Room, unde au loc diverse master class-uri (desen și pictură, modelare și confecționare a torturilor, cursuri culinare și multe altele) și dintr-un adevărat megapolis LEGO – legendarul constructor, atât de admirat de toți. Spațiul interactiv este împărțit în zone: orașul Lego, gară și trenuri Lego, mare și corăbii, precum și o zonă de asamblare.

În ceea ce ține de standardele de siguranță, se respectă toate regulile și reglementările: toate spațiile sunt echipate cu sisteme de incendiu și securitate, avem instalat un sistem de supraveghere video. Echipamentul pentru copii corespunde standardelor de calitate și conformitate ale Republicii Moldova.

În designul interior au fost folosite doar materiale de cea mai înaltă calitate. În plus, în fiecare zonă de joacă întotdeauna sunt prezenți administratori, care îi ajută pe micii vizitatori și au grijă de siguranța lor.

Обратный звонок

Консультант поможет сделать оптимальный выбор под ваш индивидуальный случай