Restaurant

“Andersen family restaurant & activity park” este un proiect unic, care combină un restaurant excelent cu rețete originale și un club cu spații de joacă pentru copii de toate vârstele. Complexul nostru pentru toată familia are trei niveluri și este situat în sectorul Ciocana, str. Igor Vieru 8/3.

Restaurantul este format din mai multe zone: o sală separată lângă zona de joacă, o cameră special amenajată pentru serbarea zilelor de naștere a copiilor și o sală spațioasă cu o terasă confortabilă la etajul trei. Meniul “Andersen family restaurant & activity park” vă oferă mâncăruri din bucătăria europeană, reinventate de bucătarul șef și echipa sa. Avem și un meniu special pentru copii.


Spațiul de joacă este împărțit în mai multe zone, fiecare dintre ele prezentând un mini parc de distracții separat: un orășel de construcții, Lego Room, un atelier de creație Art Room, precum și un labirint uriaș, trambuline, tunuri pneumatice, pârtie de tubing, o zonă pentru micuți și o cursă cu obstacole.Dorim să notăm că, în toate zonele de joacă, copiii sunt întotdeauna supravegheați de personalul calificat al clubului.

La noi puteți veni să celebrați cu orice ocazie – echipa noastră de profesioniști vă va ajuta cu drag să organizați sărbătoarea perfectă de la A la Z!


De asemenea, vă putem oferi master class-uri pentru copii, serviciile echipei de animatori Andersen Show, servicii de decor, foto și video, catering exterior cu o echipă de bucătari – și multe altele!


“Andersen family restaurant & activity park” este un loc în care se simt bine atât adulții, cât și copiii!

Vă telefonăm noi

Consultantul vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru cazul dumneavoastră individual